Over ons

Al jaren verhuren wij, Harrie en Monique, met veel plezier onze vakantiewoning HARMONI, aan de Zeeuwse kust. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen in onze woning. Zelf komen wij ook graag op dit mooie, unieke plekje in Nederland, zodat we ook echt kunnen ervaren of het huis “top” in orde is, dit vinden wij belangrijk. Wij hebben er veel plezier in om voor u de beste kwaliteit te leveren voor een fijne, onbezorgde vakantie en hopen u snel te mogen verwelkomen!

De woning heeft drie slaapkamers, twee met enkele bedden en één met een tweepersoons bed. Alle slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van televisies.

Verder bevat het huis 2 toiletten, 1 badkamer, een eigen parkeerplaats met plek voor 2 grote auto’s en een hele grote tuin! Deze zonnige tuin (afgesloten) is ideaal voor kinderen en voorzien van mooi tuinmeubilair. Ook zijn in de woning een wasmachine, wasdroger, vaatwasser, combi-oven, inductie kookplaat en een Nespresso machine met melkopschuimer voor zalige cappuccino aanwezig. Begin dit jaar (2021) hebben wij de woning volledig verbouwd en voorzien van luxe apparatuur en nieuw meubilair. Het eindresultaat is iets waar wij enorm trots op zijn!

Neem hierbij de unieke ligging op slechts 500 meter van het strand, de zee, de uitgestrekte bossen, de lekkerste terrassen en restaurants en u heeft alle ingrediënten voor een heerlijk, ontspannen vakantie.

Wist u trouwens dat de Kop van Schouwen de meeste zonuren van Nederland heeft?