Home
Over ons
De bungalow
Prijzen
Zo vindt u ons
Aanvragen
Contact

Ongeveer 20 jaar geleden zijn wij gestart met de verhuur van onze vakantie woning "HARMONI"  aan de Westerseweg 1b in Westenschouwen. Als frequent huurders van woningen door heel Europa stellen we hoge eisen aan onze vakantieverblijven en willen dat ook graag laten terugzien aan onze huurders. Immers een schoon, netjes ingericht en een aan niets ontbrekende inventaris zorgen er mede voor dat de vakantie een succes wordt.

In de woning ontbreekt het aan niets om een fijne zomer of winter vakantie te hebben. De heerlijke omgeving, de zee, het uitgestrekte strand en de dominale bossen en duinen spreken voor zichzelf, maar maken dit stukje Nederland uniek. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat Zeeland de meeste zonuren van Nederland heeft! Een mooie omgeving, leuke steden en dorpjes in de buurt, het is allemaal te vinden in de omgeving van onze woning.

De woningen worden na een verblijfsperiode schoongemaakt door het bedrijf De Deining. Het sleutelbeheer is in handen gegeven van Jarko de eigenaar van het eveneens nabij gelegen restaurant Il Gallo (een aanrader overigens om lekker en gezellig te eten eveneens als de naastgelegen pizzeria van dezelfde eigenaar,

De tuin wordt periodiek onderhouden door een lokale tuinman, met name in de zomer wordt het gras een maal per week gemaaid.

Kortom wij staan voor volledigheid, netheid en klasse en hopen daarmee uw vakantie tot een onvergetelijk succes te maken.

 

Harrie en Monique de Haas.