Home
Over ons
De bungalow
De omgeving
Foto's Harmoni
Prijzen
Zo vindt u ons
Aanvragen
Contact

De bungalows zijn gelegen in het pittoreske dorpje Westenschouwen, Op korte afstand van de dorpen Burgh en Haamstede. De omgeving biedt alle vakantie mogelijkheden die u maar kunt wensen. Hieronder een korte opsomming van de mogelijkheden, maar uiteraard blijft er nog genoeg over om zelf te ontdekken.

De dorpskern, op ongeveer 100 meter, bevat enkele prima restaurants, bars en een supermarkt.  Lopende ongeveer 400 meter richting strand vindt u, onder de strandovergang, nog enkele restaurants en een snackbar.

Stranden
Aan deze zijde van het eiland heeft Schouwen-Duiveland zo'n 17 km strand.                            

Wist u dat Zeeland jaarlijks de meeste zonuren van Nederland heeft?

Bos en ander natuurschoon
Vlak bij de bungalow vindt u de
Domaniale bossen met vele hectaren duin- en boslandschap. Hier maakt u de mooiste wandelingen en fietstochten op vele kilometers voet- en fietspaden. In de nabije omgeving zijn diverse mogelijkheden om fietsen te huren. Ook zijn er vele kilometers lange ruiterpaden. Een manege waar paarden gehuurd kunnen worden ligt op ongeveer 2 km afstand.

(Approach) golfbaan
Op nog geen twee kilometer afstand is een 18 holes
approach golfbaan gelegen in het mooie Zeeuwse landschap. Daarbij een heerlijk en  prima bar/restaurant met groot terras en kinderspeelplaats. 

Kinderspeelparadijs/Bowling/Tennis                                                                                                               Op 2 kilometer afstand bevindt zich een sportcentrum waarbinnen zich o.a. een bowlingcentrum en een indoor kinder -speelparadijs bevindt. Tevens zijn hier tennisbanen, waar u naar hartelust een balletje kunt slaan.

Bezienswaardigheden
Op ongeveer 1 km afstand ligt de Oosterschelde-kering. Het werkeiland
"Neeltje Jans" is een echte bezienswaardigheid met het water -themapark. Heerlijke dag pretpark met de kinderen. En ben je daar toch? Even verse vis, kreeften, mosselen of oesters halen bij Vishandel Neeltje Jans.

Leuke dorpen en steden
De mooie dorpen
Haamstede, Burgh-Haamstede en Nieuw Haamstede liggen in de directe omgeving. 
Het havenplaatsje Burgh -Sluis met vlakbij de
"Plompe Toren" ligt op ongeveer 4 kilometer. 
Het uitgaansdorp bij uitstek, Renesse, ligt op ongeveer 8 km afstand. Voor de oudere kinderen rijden er in het hoogseizoen speciale nachtbussen en taxi's voor de stapavond van je leven! 
Aan te bevelen is een bezoek aan het oude stadje Zierikzee, omgeven met oude stadswallen en muren. De volop leuke winkeltjes en heerlijke (vis) restaurants zijn aan te bevelen. Bezoek vooral ook even de rustieke haven.