Over ons

Wij zijn al sinds 1997 eigenaar van deze luxe vakantiewoning! De woning bevat twee Slaapkamers met enkele bedden en één slaapkamer met een tweepersoons bed. Alle slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van televisies. Verder bevat het huis 2 toiletten, 1 badkamer, een eigen parkeerplaats en een hele grote tuin! Deze grote, zonnige tuin (afgesloten) is ideaal voor kinderen en voorzien van mooi tuinmeubilair. Ook zijn onder andere een wasmachine, wasdroger, combi-magnetron en Nespresso machine aanwezig.

Neem hierbij de unieke ligging op slechts 500 meter van het strand, de zee en de uitgestrekte bossen en de lekkerste terrassen en restaurants en u heeft alle ingrediënten voor een heerlijk, ontspannen vakantie.

Al jaren verhuren wij, Harrie en Monique, met veel plezier onze vakantiewoning HARMONI, aan de Zeeuwse kust. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen in onze woning. Zelf komen wij ook graag op dit mooie, unieke plekje in Nederland, zodat we ook zelf kunnen ervaren of het huis “top” in orde is. We hebben er veel plezier in om voor u de beste kwaliteit te leveren voor een fijne, onbezorgde vakantie en hopen u snel te mogen verwelkomen!